Cazare Delta Dunarii

Cazare Delta Dunarii

Cazare Delta Dunarii. Pensiunea dispune de 60 locuri in 12 camere duble  si 12 camere triple. Camerele sunt clasificate cu 4 si 3 margarete.

Tarifele de cazare pot include micul micul dejun si dupa caz, pranzul, cina si servicii de transport pe apa sub forma unor pachete de servicii integrate. De aceste servicii beneficiaza un numar de tirsti egal cu numarul locurilor din din fiecare camera (2 persoane in camerele duble si 3 persoane in camerele triple).

Copii care dorm cu adultii in pat beneficiaza de cazare gratuita, in timp ce serviciile de masa si transport pe apa se discuta separat, functie de varsta.

Copii care beneficiaza de un loc separat in camera paltesc integral locul de cazare, in timp ce serviciile de masa si transport pe apa se discuta separat, functie de varsta copilului.

Politica pentru copii a pensiunii este descrisa in submeniul “Rezerva”

Pachetele de servicii sunt descrise in submeniul “Oferte promotionale

Camerele beneficiaza de tot confortul aferent clasificarii cu 4 margarete: grup sanitar propriu, aer conditionat, TV satelit cu echipamente cu ecran cu leduri si cristale lichide, jaluzele actionate electric, uscator de par, bideu, etc. Functie de amplasament in interiorul complexului, de suprafata si mobilarea grupului sanitar, din punct de vedere tarifar, camerele sunt impartite in doua categorii: A si B.

Cazare camera dubla – mic dejun:  340 Lei / cam

Cazare camera dubla – mic dejun si cina: 460 Lei / cam

Cazare camera tripla – mic dejun:  500 Lei / cam

Cazare camera tripla – mic dejun si cina:  660 Lei / cam

Pachet servicii: 2 nopti/2 pers – 1.450 Lei

  • Cazare in camera dubla – 2 persoane – dupa orele 16:00
  • Cina in regim “a la carte” – platou pescaresc + fel principal + desert
  • Micul dejun
  • Excursie 4 ore – lacuri, fauna, flora, baie/plaje in Marea Neagra
  • Cina in regim “a la carte” – platou pescaresc + fel principal + desert
  • Micul dejun
  • Decazare – dupa orele 10:00